Despre noi

Experienta de peste 10 ani in domeniul comertului si exportului de animale vii
ne-a ajutat sa ne dezvoltam continuu si armonios.

Primo Cezar

Infiintata in anul 2004, din dorinta de a aduce calitatea la superlativ in segmentul de piata pe care il vizeaza, S.C. Primo Cezar S.R.L. a devenit in scurt timp unul dintre importantii exportatori de animale vii de pe piata europeana, urmarind, in viitor, extinderea pietei in baza experientei acumulate si a calitatii serviciilor oferite.

In prezent firma deruleaza contracte cu importanti parteneri din tari ale Uniunii Europene: Greci, Germania, Italia, Slovenia, Slovacia, Croatia, Ungaria si din spatiul extracomunitar. Functionand la standarde europene, firma respecta atat normele si directivele Uniunii Europene cat si legislatia interna armonizata cu cea europeana.

Principala activitate a firmei o constituie comertul cu animale vii si transportul acestora.

0
+
Clienti multumiti
0
Autospecializate
0
Contracte
0
Transporturi

S.C. Primo Cezar S.R.L


Detine autospecializate prin care asigura transportul intern si international in conditii de maxima siguranta.
Exemplarele atent selectionate din rasele Blue Belgique si Siementhal sunt transportat la ferma de carantina unde sunt tratate si ingrijite conform directivelor impuse de Directia Sanitar Veterinara.

Firma S.C. Primo Cezar S.R.L

are in principal, doua scopuri


    • dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu partenerii si clientii nostri si a activitatii de aprovizionare;
    • furnizarea de servicii de calitate, care sa se incadreze intr-un raport optim de calitate/pret si conditii ce respecta bunastarea animalelor.
      Pentru orice nelamuriri sau intrebari ati avea, echipa S.C. Primo Cezar S.R.L va sta la dispozitie. Veti putea avea astfel siguranta ca serviciile la care apelati sunt in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta conditiile de igiena si siguranta.