• TEL: +40 734 333 001

Servicii

Servicii

2014

16 ANI DE EXPERIENTA

Ce ne recomanda?

Inca de la inceput, ne-am preocupat de calitatea serviciilor oferite. Astfel, am incercat sa ne imbunatatim si sa ne adaptam cerintelor pietei si a clientilor nostri.

Atat cresterea animalelor, cat si transportul acestora intern si international se desfasoara in conditii de maxima siguranta. Ferma noastra si serviciile de transport sunt in conformitate cu directivele impuse de Directia Sanitar Veterinara.

 

Calitate

Experienta

Siguranta

PRIMO CEZAR

Serviciile noastre

comert animale vii
01
Comert cu animale vii
In prezent firma deruleaza contracte cu importanti parteneri din tari ale Uniunii Europene: Grecia, Germania, Italia, Slovenia, Slovacia, Croatia, Ungaria si din spatiul extracomunitar. Comercializam exemplare atent selectionate din rasele Blue Belgique si Simenthal (Baltata Romaneasca) in Romania, dar si in Uniunea Europeana, cum ar fi: Grecia, Germania, Italia, Slovenia, Slovacia, Croatia, Ungaria si din spatiul extracomunitar. Cu grija si atentie, dupa procesul de selectionare, ne ocupam de respectarea tuturor normelor de siguranta si igiena. Astfel, transportul intern si international se desfasoara in conditii de maxima siguranta. In plus, fermele unde sunt tratate animalele care sunt pregatite pentru export sunt ingrijite conform directivelor impuse de Directia Sanitar Veterinara.
crestere animale vii
02
Crestem animale in conditii optime
Exemplarele atent selectionate din rasele Blue Belgique si Siementhal sunt transportat la ferma de carantina unde sunt tratate si ingrijite conform directivelor impuse de Directia Sanitar Veterinara. Animalele sunt crescute in conditii optime, la ferma noastra din Judetul Covasna, in conformitate cu directivele impuse de Directia Sanitar Veterinara. In spatiul pe care il avem la dispozitie, ne ingrijim de cresterea corespunzatoare a animalelor, pentru ulteriorul export. Astfel, la ferma noastra veti gasi animale vii cu inalta valoare genetica pentru lapte si carne.
transport animale vii
03
Transport intern si international
S.C. Primo Cezar S.R.L detine autospecializate prin care asigura transportul intern si international in conditii de maxima siguranta. Primo Cezar detine autospeciale prin care se asigura transportul atat pe plan intern cat si international, in conditii de maxima siguranta. Echipa noastra este compusa din soferi experimentati, atenti la detalii si pregatiti sa adreseze orice intrebare sau nelamurire ati avea in legatura cu transportul dumneavoastra. Ne ocupam constant de furnizarea de servicii de prima clasa, atunci cand vine vorba despre transportul de animale vii la nivel intern si international. Astfel, cerintele si nevoile dumneavoastra vor fi luate in considerare si respectate in totalitate.

CRESTERE. COMERCIALIZARE. TRANSPORT.

Contactati-ne cu incredere!

Formular de contact

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Completati cu atentie formularul de mai jos si un coleg de-al nostru va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.


    PRIMO

    CEZAR

    TESTIMONIALE

    Ce spun clientii nostri?